fbpixel

Ledenvergadering

Wassenaar Boxing

Vrijdag 2 december 21:30

Beste leden,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor de Leden Vergadering van W-Boxing op vrijdag 2 december om 21:30 ( zoomlink ).

Al sinds de oprichting zijn we (Mitchell & Camiel ) betrokken bij de vereniging en hebben geholpen het boksen in Wassenaar op de kaart te zetten door talloze trainingen te geven. Maar velen zullen gemerkt hebben dat het bestuur de laatste tijd minder tijd doorbrengt op trainingen. Wij zijn ouder geworden, zijn gaan werken, carrière, relaties en andere dingen samen werden soms gewoon te veel ook al houden we nog steeds zielsveel van de vereniging.

Afgelopen jaar hebben Mitchell en Camiel dan ook gezocht naar mogelijke opvolgers om W-Boxing over te nemen, maar dat is niet gelukt. Met niemand in zicht hebben we besloten een ledenvergadering te houden waar jullie samen met ons kunnen beslissen over het opheffen van de vereniging.

Woon de online ledenvergadering bij op vrijdag 2 december om 21.30 uur

Mocht je vragen hebben of wilt dat er specifieke dingen besproken worden tijdens de vergadering? Stuur dan een emailtje naar contact@w-boxing.nl of spreek Mitchell of Camiel aan.

De agenda

Introductie & Verwelkoming
Introductie besluit bestuur voor opheffen van vereniging
Stemming: Opheffen vereniging
Uitleg vervolgstappen afronding
Vragenronde WVTTK
Afsluiting