fbpixel

Boks en kickboks trainingen

in Wassenaar

(kick) boksen voor jong en oud

W-Boxing in Wassenaar biedt trainingen voor jong en oud, beginners en gevorderd. Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsvermogen. Bokstraining bij W-boxing is toegankelijk voor iedereen. Zowel voor mannen als vrouwen, van beginner tot gevorderde.

Wat leer je tijdens de trainingen?

Tijdens de lessen krijg je een volledige work-out. We beginnen met een warming-up om je spieren goed warm te maken. We variëren de trainingen zodat de les uitdagend is voor iedereen. Je leert stoottechnieken. Deze voer je uit op handschoenen van je mede-boksers of pads van de trainer. Verder zorgen we ervoor dat de oefeningen jouw spieren versterken. Ook de bokszakken zetten we in om goed de techniek aan je te leren.

De meer ervaren boksers die naar een volgend niveau willen, leren we ook sparren in de ring en krijgen hier de mogelijkheid voor in elke les.

Wat heb je nodig?

Voor je eerste lessen hebben wij alles om te (kick)boksen voor je in huis en kan je de eerste lessen materialen van ons lenen. Mocht je de smaak te pakken krijgen, raden we aan om het volgende aan te schaffen:

  • Bandages
    bieden extra stevigheid voor jouw polsen, voorkomt eventuele blessures en vangt het zweet op. Dan blijven je bokshandschoenen lekker ruiken.
  • Bokshandschoenen
    de maat is afhankelijk van de grootte van jouw handen, maar gemiddeld hebben mensen 14 oz. Bokshandschoenen hoeven niet per definitie duur te zijn, zolang ze maar een stevige pols hebben. Vraag advies aan onze trainers!
  • Boksschoenen
    zijn optioneel, maar we raden het zeker aan.  Je voetenwerk komt veel beter tot zijn recht en voor je het weet ben je een echte Mohammed Ali!

Wanneer zijn er lessen?

6 dagen per week kan jij terecht voor een volledige work-out! Er wordt les gegeven door professionele trainers. Er zijn zowel kickbokslessen als bokslessen. Beiden zijn uitdagend en hebben stiekem best veel overlap. Natuurlijk bepaal jij zelf welke lessen jij wilt volgen.

Het lesrooster is als volgt:

Onbeperkt trainen & maandelijks opzegbaar

W-Boxing is een vereniging zonder winstoogmerk en jouw contributie zorgt ervoor dat wij onze passie samen met jou kunnen uitvoeren. Naast professionele trainingen, een fitter lichaam, discipline en plezier, word je ook volwaardig lid en breng jij sportieve energie aan de wijk!

Bij alle inschrijvingen gelden éénmalige inschrijvingskosten €19,95.

Waarom probeer je niet een

Gratis proefweek

100% vrijblijvend!

Je hoeft niet direct in te schrijven, je mag het gewoon proberen!